+420 732 277 406 m.andrstova@seznam.cz

Pro absenci závodů družstev jsme se dohodli s oddíly Aktisu a Stodůlek uspořádat mezioddílové utkání v pětiboji mladšího žactva. K tomuto účelu nám posloužil pronajatý stadion na FTVS. Naše výprava byla jednoznačně nejpočetnější – 25, ale dost členů bylo ještě v kategorii přípravek. Týmový duch a chuť se porvat o co možná nejlepší výsledky byl znát již cestou na stadion. Odhodlání podtrhly válečné bílo-černé barvy na obličeji všech závodníků i trenérů. 

Mezi kvalitní výkony se může zařadit hod kriketovým míčkem v podání Matěje Zámečníka, když dokázal míček hodit až do vzdálenosti 52,15 m. Třetím nejrychlejším na překážkách a druhým na hladkém sprintu by Matěj Jordanidis s výkony 10,34 s a 8,58 s. Druhým nejdelším hodem ve startovním poli se zase prezentoval Matěj Zámečník, když hodil 52,15 m. Našim chlapcům se i povedla dálka. V první pětici se umístili hned tři naši borci – Matěj Zámečník – 448 cm celkově 2., Matěj Jordanidis – 424 cm a celkově 3. a Lukáš Buchal – 423 cm a celkově 5. Mezi děvčaty se do top 3 dostala naše Julča Leinweberová – 423 cm.
V konečných bodových součtech se na stupně vítězů dostal Matěj Jordanidis, když složil celkem 1718 bodů. Čtvrtý pak skončil náš Lukáš Buchal (1567). Těsně pod stupni vítězů skončila i naše Julie Leinweberová výkonem 2037 bodů.
V porovnání s ostatními týmy jsme při součtu 5 nejlepších oddílových výkonů z každé kategorie skončili celkově druzí za Aktisem, třetí skončily Stodůlky. O prvenství Aktisu rozhodl vyšší součet u dívek, v chlapcích jsme byli lepší my.